Unic in lume! Angajat salvamar la patinoar

Patinoarul din Botosani, care se deschide vineri dupa amiaza, este singurul din lume care are angajat un salvamar. Si nu este nicun fel de gluma. S-a ajuns in aceasta situatie, total hilara, dupa ce Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement Botosani a fost nevoita sa angajeze in vara acestui an un salvamar pentru Parcul de Agrement Cornisa. Insa cum obiectivul nu a mai fost deschis publiciului, angajatul respectiv a ramas fara obiectul muncii. In aceste conditii, conducerea DSPSA a gasit de cuviita sa-l mute pe salvamar de la strand la patinoarul din fata Salii Polivalente „Elisabeta Lipa”.

” Este adevarat ca salvamarul angajat de noi pentru Cornisa va muncii la patinoar insa omul este printre putinii care are terminat un curs de prim-ajutor si are si un atestat in sensul asta. Pana acum apelam la voluntarii de la Crucea Rosie pe care nu-i prea puteam obliga sa respecte programul nostru de la patinoar. Acum vom avea un angajat al nostru care, in caz de nevoie, va putea acorda oricand prim-ajutor celor care se accidenteaza. ” a explicat Eugen Turcanu, directorul DSPSA Botosani.

Chiar si asa, siutatia este unica. Salvamar pe patine cu siguranta nu s-a mai vazut nicaieri in lume.

de |2017-11-24T14:58:18+00:0024 noiembrie 2017|Uncategorized|

3 Comments

  1. Gelu 24 noiembrie 2017 at 17:40 - Reply

    3 salvamari nu…unul !!!

  2. Gelu 24 noiembrie 2017 at 17:42 - Reply

    3 SALVAMARI.

  3. Costel 25 noiembrie 2017 at 07:13 - Reply

    Vă deranjează ca omul acela işi asigură traiul de zi cu zi, muncind ? E usor sa vezi paiul din ochiul altuia si nu bârna din ochii tăi !

Leave A Comment