PNL Botosani plin de datorii: vor plati amantele, cercetatii penal si noua echipa!

Ceea ce s-a intamplat sambata la alegerile PNL, se aseamana foarte bine cu constituirea unui grup infractional organizat. Exact ca mafiotii, ca baietii cu gulerele albe, talibanii partidului, oamenii cu trecut dubios, s-au ales ei intre ei, zapacind pentru o lunga perioada de vreme convingerea ca in Botosani exista opozitie. Si, daca PSD este „ciuma rosie„. PNL in Botosani ce mai e? Febra tifoida? Hepatita C sau o anorexie acuta care te slabeste incetul cu incetul provocand decesul? Inca mai am convingerea ca e o furunculoza extinsa, cu bube coapte care in cel mai scurt tip isi vor revarsa puroiul. Macar asta se trateaza.

I s-a reposat lui Florin Turcanu, fostul lider al partidului, acum sub control judiciar pentru fapte de coruptie ca a gresit cand si-a adus in partid, pe functii mari, nevasta si fratele. Acum liderii sunt mai subtili. Isi aduc amantele, promovand incompetenta, contrar celor declarate la sedinta de alegeri.

continuare  pe https://poclidionut.wordpress.com/2017/04/30/pnl-botosani-face-implozie-din-cauza-penalilor-si-creditorilor/

 

de |2017-04-30T21:17:31+00:0030 aprilie 2017|Editorial|

Leave A Comment