Dupa fapta si rasplata. PSD ne-a prostit din nou!

PSD a castigat alegerile zdrobitor in Botosani. Fara indoiala pe merit, sunt un partid puternic, bine organizat. Isi permit sa plateasca strategi buni, nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine victoria. „Victorie cu orice pret”, a fost intotdeuna deviza partidului. Ei bine, in acesta sintagma, „cu orice pret” insemna si recursul la minciuna, strategie electorala veche, dar care inca prinde in aceasta parte a tarii. Au venit si ne-au prezentat programul de guvernare, sintetizat pe puncte, cu explicatii care iti gadilau urechile. Lumea, votantul, nu e interesat de unde vin banii si cu ce costuri se respecta promisiunile. Conteaza mult ca acest lucru sa se intample, sa se invarta roata, sa ramana ceva palpabil in urma acestor politiceni. Au mai avut si norocul unor contracandidati dezastruosi, unul mai penal ca altul, sau mai saltimbac la altul. Margaleta Clipa si Iuliana Minca la ALDE si Verginel Gireada, Cristian Roman la PNL. Uite asa au invins si au apa la moara.

Au trimis in Parlament 5 deputati si 2 senatori. Bravo lor, mai aveau putin si ne roseau de tot. Ca sa fiu explicit, aceste sapte peroane ne-au facut deja sa rosim de tot, dar de nervi. Hai sa vedem de ce ne enervam, cu argumente, la rece.

 1. Au promis ca vor aloca fonduri si prima prioritate va fi inceperea lucrarilor la drumul de maxima importanta Botosani-Targu Frumos. Este drumul national care leaga Botosaniul sudul tarii, supercirculat, extrem de aglomerat, extrem de periculos si extrem de prost. REZOLVARE: Banii pentru drumul Botosani-Targu Frumos au fost prinsi in bugetul de stat dar taiati la vot de catre reprezentantii PSD. Exact aia care veneau la Tele`M sau prin presa si faceau din acesta investitie obioectivul lor numarul unu. Sunt buni pentru a-si numi pupilii in functi de raspundere si bine platite prin administratie insa nu sunt in stare sa voteze pentru judetul care le-a lipit scaunele de parlamentari de funduri. Evident, in cel mai pur stil PSD-ist nu a iesit nimeni cu nici o explicatie. Si uite-asa ne vom mai rupe telescoapele, vor mai muri oameni pe acest drum, vor mai exista masini facute acordeon inca patru ani. Pentru ca lor nu le pasa. V-au luat votul si v-au pupat pe portofel. 
 2. Au promis ca vor debloca in regim de urgenta bani …

Continuare pe : https://poclidionut.wordpress.com/2017/02/08/dupa-fapta-si-rasplata-psd-ne-a-prostit-din-nou/

de |2017-02-08T14:01:09+00:008 februarie 2017|Editorial|

3 Comments

 1. jan 10 februarie 2017 at 09:39 - Reply

  Sa iasa ,,bombonica” sa se justifice. Daca nu se face drumul Botosani-Tg. Frumos in legislatura asta, PSD-ul va avea o surpriza uriasa la viitoarele alegeri. Huo mincinosilor.

 2. raul 20 martie 2017 at 01:44 - Reply

  gumente, la rece.

  Au promis ca vor aloca fonduri si prima prioritate va fi inceperea lucrarilor la drumul de maxima importanta Botosani-Targu Frumos. Este drumul national care leaga Botosaniul sudul tarii, supercirculat, extrem de aglomerat, extrem de periculos si extrem de prost. REZOLVARE: Banii pentru drumul Botosani-Targu Frumos au fost prinsi in bugetul de stat dar taiati la vot de catre reprezentantii PSD. Exact aia care veneau la Tele`M sau prin presa si faceau din acesta investitie obioectivul lor numarul unu. Sunt buni pentru a-si numi pupilii in functi de raspundere si bine platite prin administratie insa nu sunt in stare sa voteze pentru judetul care le-a lipit scaunele de parlamentari de funduri. Evident, in cel mai pur stil PSD-ist nu a iesit nimeni cu nici o explicatie. Si uite-asa ne vom mai rupe telescoapele, vor mai muri oameni pe acest drum, vor mai exista masini facute acordeon inca patru ani. Pentru ca lor nu le pasa. V-au luat votul si v-au pupat pe portofel.
  Au promis ca vor debloca in regim de urgenta bani

  • raul 20 martie 2017 at 01:45 - Reply

   ai pur stil PSD-ist nu a iesit nimeni cu nici o explicatie. Si uite-asa ne vom mai rupe telescoapele, vor mai muri oameni pe acest drum, vor mai exista masini facute acordeon inca patru ani. Pentru ca lor nu le pasa. V-au luat votul si v-au pupat pe

Leave A Comment