FOTO In week-end liberalii au dat startul campaniei electorale! Cu ce promisiuni vin?

PNL Botosani  a intrat oficial in campanie electorala! Batalia politica a inceput la sediul fostilor portocalii, din strada Maxim Gorki.  Candidatii de pe locurile eligibile s-au afisat in fata jurnalistilor si au punctat planul de guvernare , ce spun membrii partidului galben ca este unul gandit, moral si indreptat catre toate categoriile de cetateni, nu doar spre anumite sectoare, asa cum a fost gandit planul de guvernare al PSD.

Critici aspre s-au indreptat spre majorarile salariale ce au fost aprobate de PSD. Nu spun liberalii ca nu-si doresc si ei cresteri salariale pentru populatie, dar ce au facut social democratii este doar o miscare populista ce va avea repercursiuni grave asupra economiei.

Pozitia  PNL este ca Romania are nevoie la ora actuala de corectitudine politica. PNL doreste sa mareasca salariile in domeniul bugetar , insa aplicand legea salarizarii unitare pe care o veti vedea prezentata in maxim doua saptamani, Majorarile salariale propuse de PSD trebuie facute astfel incat sa beneficieze toti angajatii si toate categoriile ocupationale. Actiunea  PSD de a acorda majorari salariale doar pentru unii angajati, sau categorii ocupationale, in mod cert dezechilibreaza sistemul si creaza noi inechitati care deja exista inclusiv la Botosani.” a precizat Cristian Achitei, candidat PNL la Camera Deputatilor

Liberalii sustin ca prin legea salarizarii aprobate de PSD vor benficia de lefuri mari angajatii care deja au venituri consistente si nu clasa de jos cu salarii mizere.

PNL promite majorarea salariilor cu 30%. Asta nu se va intampla insa de la o zi la alta ci in urmatorii cinci ani. In plus de la 1 ianuarie 2017 liberalii sustin ca vor reduce TVA-ul la 16% dar si impozitarea pe munca tot la 16%.

Eu am date despre administratia publica locala si ma gandesc ca acesti oameni in momentul de fata sunt abandonati doar prin legea propusa si votata de PSD fraudulos de altfel in Parlamentul Romaniei de membrii PSD si ALDE. Stau si ma gandesc ce se intampla cu colegii mei ,cu ceilalti oameni platiti de la bugetul de stat si care nu au intrat in calculele facute de PSD si ALDE. Ei s-au dus acum spre doua tinte dar incorect(nr. sanatate si invatamant). Daca la un invatator care a intrat acum in sistem salariul ii creste cu 2-3%, directorului de scoala salariul ii creste cu 50%, contabilului sef de la spital ii creste salariul cu 63%  in conditiile in care un asistent sau unui infirmier de la spital ii creste cu 3-4%. nu dorim decat sa o facem echitabil si avem aceste metode. Odata prin legea salarizarii unitare, ceea ce este foarte important. Putem sa facema cets lucru incepand cu anul 2017 pentru toate categoriile sociale.” a precizat Catalin Flutur, presedinte PNL

La sfarsitul conferintei de presa liberalii si-au luat umbrelele si au lipit primele afise electorale.

pnl-1 pnl-2 pnl-3 pnl-4 pnl-5 pnl-6 pnl-7 pnl-8

de |2016-11-12T21:00:24+02:0012 noiembrie 2016|Politica|

Leave A Comment