Mister total cu rezultatele la concursul directorilor de scoli! Sesizare pe masa prefectului

Secretomanie totala cand vine vorba de rezultatele obtinute de dascalii botosaneni la concursul pentru ocuparea posturilor de directori si directori adjuncti in unitatile de invatamant.

Desi concursul s-a finalizat de ceva timp, notele obtinute de concurenti sunt ferite de ochii curiosilor. Unii dascali si-au facut publice pe site-urile de socializare rezultatele, insa reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean sustin ca rezultatele se vor afisa conform unui calendar iar abia la jumatatea lui noiembrie vor fi facute publice.

Unul dintre participantii la concurs a depus o sesizare la Institutia Prefectului, nemultumit fiind de acesta invaluire in mister a rezultatelor.

Am primit la registratura o sesizare din partea unei persoane care a participat la concursul privind ocuparea functiilor de directori si directori adjuncti ai unitatilor de invatamant. As vrea sa le amintesc celor de la Inspectoratul Scolar ca art.18 din metodologia privind organizarea concursului, respectiv Ordinul ministrului educatiei nr. 5080 din august 2016, prevede ca punctajul obtinut la fiecare proba si punctajul total se afiseaza la sediu si pe site-ul Inspectoratului Scolar dupa incheierea probei respective, in aceeasi zi. Am sa fac o adresa oficiala catre ISJ sa imi comunice de ce nu s-au afisat pana acum rezultatele.” a spus prefectul Dan Nechifor

Desi in alte judete rezultatele sunt deja publice, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Botosani au precizat ca le vor publica abia pe 18 noiembrie.

Neoficial, majoritatea profesorilor inscrisi la concurs au reusit sa promoveze. Cei mai multi dintre dacsali au ocupat si in trecut posturile de conducere.

de |2016-11-10T15:24:09+02:0010 noiembrie 2016|Local|

Leave A Comment