Minune! ISJ Botosani a publicat in sfarsit rezultatele la concursul pentru directori de scoli. S-a gasit si o scuza

Gata cu misterul! Inspectoratul Scolar Judetean Botosani a facut in sfarsit publice rezultatele obtinute d eprofesorii botosaneni care s-au inscris la concursul in vederea ocuparii posturilor de directori si directori adjuncti in scolile din Botosani. Deis in restul tarii rezulatele au fost afisate imediat dupa finalizarea concursului, ISJ Botosani a precizat ca le va publica abia pe 18 noiembrie.

Intamplator sau nu, astazi prefectul Dan Nechifor a declarat ca a primit o sesizare din partea unui persoane care a participat la concurs si este nemultumita ca rezultatele nu au fost facute publice. La doar cateva ore , ca prin minune, rezultatele au fost publicate pe site-ul ISJ Botosani.

Pe langa rezultate s-a publicat si motivul pentru care s-a tergiversat afisarea.

Ne cerem scuze că, din cauza disfuncțiilor site-ului Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, nu am afișat zilnic și pe site rezultatele parțiale ale candidaților la probele de analiza curriculumului vitae și interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director/director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani. Precizăm că, pe perioada de desfășurare a probelor (17-28.10.2016), zilnic, la sediul Casei Corpului Didactic au fost afișate rezultatele candidaților. Conform calendarului organizării și desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, afișarea rezultatelor finale ale concursului se realizează în data de 18 noiembrie, iar în perioada 21 – 23 noiembrie se depun contestațiile care vor fi soluționate de comisia de contestații în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie 2016

VEZI aici REZULTATELE

de |2016-11-10T15:23:04+00:0010 noiembrie 2016|Important|

Leave A Comment