FOTO VIDEO Zeci de bunici ai Botosanilor au marcat peste cinci decenii de dragoste! Primarul a izbucnit in lacrimi

Si-au purtat astazi pasii pana la Primaria Botosani. Zeci si zeci de batranei cu ghiocei in par, cu chipul bland,au venit cu jumatatile lor sa marcheze un eveniment deosebit al vietii: nunta de aur iar unii chiar nunta de diamant,in total 71 de familii peste care timpul si-a pus frumos amprenta. Au trecut peste ei cinci sau sase decenii de iubire in care si-au fost alaturi si la bine si la greu.

S-au asezat cu emotie in sala primariei si au asteptat sa le fie rasplatita simbolic dragostea. Cu mari emotii, cu ochii jucand in lacrimi, cu vocea tremuranda si probabil cu gandul la parintele ce recent i-a trecut in nefiinta, primarul Catalin Flutur a avut cuvinte alese pentru bunicii Botosanilor.

„Probabil este pentru prima data cand ajungeti la Primarie unii dintre dumenavoastra, nu cu probleme de ordin edilitar, probleme pe care ar trebui sa le rezolve, Primaria, primarul, Consiliul Local, ci ati fost invitati aici pentru un moment festiv, un moment prin care Consiliul Local, prin vocea mea, a primarului, vrea sa va adreseze multumiri din suflet pentru tot ceea ce ati facut pentru municipiul nostru, pentru ca daca Botosaniul a ajuns sa arate astazi asa, se datoreaza si dumneavoastra, in primul rand dumneavoastra, pentru ca fiecare dintre dumneavoastra in timp, prin tot ceea ce ati facut cu responsabilitate, cu dragoste pentru oras, ati facut ca orasul nostru sa infloreasca.”a spus cu lacrimi in ochi primarul Catalin Flutur

Bucuria evenimentului a adus insa si lacrimi pe chipurile bunicilor si mai ales pe chipul primarului Catalin Flutur. Un scurt moment artistic sustinut de botosaneanca Stefania Iacob a generat nostalgie in sufletele celor prezenti. Primarul a parasit sala pentru cateva clipe pentru a reusi ulterior sa isi continua discursul.

Primarul a inmanat fiecarui cuplu, sau fiecarei jumatati ce a ramas singura pe lume, cate un buchet de flori, o diploma si un plic cu bani.

Cuplurile care au marcat 60 de ani de casatorie au primit cate 1000 de lei iar cei care au sarbatorit nunta de aur, 50 de ani de cand si-au unit destinele au fost premiati cu cate 500 de lei.

nunta-de-aur-primarie-1 nunta-de-aur-primarie-2 nunta-de-aur-primarie-3 nunta-de-aur-primarie-5 nunta-de-aur-primarie-6 nunta-de-aur-primarie-7 nunta-de-aur-primarie-8

de |2016-11-10T13:19:53+02:0010 noiembrie 2016|Important, Local|

Leave A Comment