Floricel de la Vasilache, supus unei evaluari! „Am depus o contestatie…”

Directorul de la teatrul copiilor, evaluat la Primarie! Seful institutiei de cultura in care scandalurile par sa nu se mai termine, a fost astazi evaluat de o comisie formata din consilieri locali si specilisti din domeniul cultural . Floricel Aionitoaei, directorul Teatrului de Papusi Vasilache s-a prezentat miercuri in fata comisiei pentru evaluarea activitatii pe anul 2014.

Aionitoei sustine ca procedura de evaluare a activitatii sale nu este legala si a contestat procedura la Institutia Prefectului.

Am depus o contestatie la Institutia Prefectului privind legalitatea evaluarii de astazi, din 2016 pentru anul 2014. Am contestat odata termenul pentru ca evaluarea se face in maximum 30 de zile de la depunerea situatiei financiare anuale iar din 2014 pana acum au trecut de mai multe ori 30 de zile, si al doilea motiv al contestatiei a fost componenta comisiei. Ordonanta 189 spune ca o treime repreznetanti ai autoritatii locale, doua treimi specialisti, ori doi consilieir locali la trei specialisti nu inseamna o treime la doua treimi. Nu am primit inca un raspuns de la Prefectura.” a declarat Floricel Aionitoaei, manager Teatrul Vasilache

 

Din comisia de evaluare fac parte consilierii locali Andreea Buiuc si Vasile Chiru. Directorul teatrului de papusi a precizat ca s-a prezentat la evaluare din bun simt fata de Consiliul Local si nu din obligatie.

Actorii Teatrului Vasilache se plang in permanenta de comportamentul lui Floricel Aionitoaie si au amenintat cu demisiile in conditiile in care acesta nu va fi inlocuit din functie.

de |2016-11-09T15:23:18+02:009 noiembrie 2016|Local|

Leave A Comment