Social democratii „au inghitit” scaunele din AGA! LISTA

Directorii social democrati de la societatile subordonate Consiliului Local pot rasulfa usurati. In sedinta extrordinara de Consiliu Local ce a avut loc astazi, pe langa victoria privind repozitionarea in componenta AGA la societatile din subordinea CL a celor doi viceprimari PSD, consilierii au aprobat si un proiect de hotarare prin care si-au delegat reprezentanti in Adunarile Genereale ale Actionarilor de la Eltrans, Modern Calor, Locativa si Urban Serv. Fara surprize, pentru ca detin majoritatea, PSD si- a impus evident membrii de partid. Desi inutile,au existat totusi discutii asupra acestei chestiuni.

A incercat sa indulceasca putin situatia in favoarea PNL, consilierul Eugen Turcanu cu speranta ca poate social democratii vor ceda si vor accepta in AGA si consilieri PNL. Turcanu s-a gandtit ca Ady Petrusca, propus in AGA la Modern Calor, ar avea deja prea multe sarcini la Nova Apaserv si poate ar fi de bun augur sa nu accepte oferta de a fi membru in AGA.

Ar fi fost bine sa ne gandim la binele orasului, la necesitatea de a reforma acestei societati, care necesita o ampla reforma, trebuie sa recunoastem, indiferent cine face parte din CA sau nu, indiferent cine este director sau nu. Domnul Petrusca are o povara mare pe umeri la ora actuala, sa conduca operatorul de apa, si nu cred ca trebuia impovarat sa se duca la Modern Calor, unde sunt probleme. Domnul Petrusca ar trebui sa aiba intelepciunea sa se retraga din aceasta propunere tocmai pentru a avea timp sa se ocupe de tot ce se intampla cu apa. “ a precizat Eugen Turcanu, consilier local

Ady Petrusca a explicat insa ca palaria nu-i este prea mare si face fata atat ca director la operatorul de apa cat si ca membru in AGA la Modern Calor.

Lista de propuneri a ramas evident rosie iar din AGA la Urban Serv vor face parte Vasile Chiru si Ioan Branzei, la Modern Calor Ady Petrusca si Gabriel Tanasa, la Eltrans Calin Bosovici si Andreea Buiuc iar la Locativa Daniela Vicol si Silvia Diaconu.

de |2016-11-08T15:44:51+00:008 noiembrie 2016|Local|

Leave A Comment