Ba sunt ba nu sunt! Viceprimarii din nou in AGA la societatile subordonate Consiliului Local! Miroase a incompatibilitate?

Victorie rosie astazi in Consiliul Local! PSD a reusit cu brio sa reintroduca in Adunarile Generale ale Actionarilor de la societatile subordonate Consiliului Local pe cei doi viceprimari . Daca in sedinta trecuta de Consiliu Local PSD a pierdut majoritatea din cauza absentei unor consilieri social demeocrati iar liberalii au votat excluderea celor doi sefi din Primarie din AGA pe motiv ca ar incalca legea, astazi situatia s-a rasturnat in favoarea PSD.

Social democratii s-au reunit in formula completa, au convocat sedinta extraordinara si au revocat proiectul de hotarare. N-au lipsit evident deja obisnuitele contre, dispute si remarci ironice si rautacioase intre aleisi urbei.

In debutul sedintei s-au felicitat alesii care isi serbeaza onomastica de Mihail si Gavril si s-a trecut repejor la aruncarea sagetilor.

Viceprimarul Cosmin Andrei s-a plans de faptul ca nu a primit un raspuns de la Prefectura referitor la lagealitatea proiectului de hotarare privind excluderea viceprimarilor din AGA.

A intervenit si Catalina Lupascu. Consiliera il cam banuieste pe vicele Andrei de incompatibilitate si ii face o invitatie.

Domnule viceprimar Cosmin Andrei, inteleg ca dumneavoastra faceti referire la un articol din Legea Administratiei Publice Locale care spune ca viceprimarul nu isi pierde calitatea de consilier local si va inteleg ca faceti acest lucru avand in vedere ca pe aceeasi speta domnul Iliuta a fost declarat incompatibil iar dosarul dumneavoastra la ANI sta undeva pitit pentru ca si dumneavoastra ati facut parte din Consiliile de Administratie ale scolilor. Asa ca va rog frumos, veniti in Consiliile de Administratie ale liceelor si scolilor astfel incat sa va pastrati in totalitate calitatea de viceprimar. Ideal ar fi fost sa invocati un alt text de lege sau sa fi pys totul pe seama majoritatii pe care o detineti fiindca va doriti sa politizati absolut totul.” a precizat Catalina Lupascu

Dupa un lung schimb de replici s-a trecut in cele din urma la vot iar asa cum era de asteptat majoritatea PSD areusit sa revoce proiectuld e hotarare si sa reintroduca in AGA la societatile subordonate Consiliului Local pe cei doi viceprimari.

de |2016-11-08T15:29:40+00:008 noiembrie 2016|Local|

Leave A Comment