Angajatii de la Urban Serv ar putea scapa de demiteri! Licitatie castigata pentru colectarea si transportul deseurilor

A rasarit soarele pe strada societatii Urban Serv! Operatorul de salubritate a primit in sfarsit o veste buna. Dupa ce firma a fost declarata necastigatoare la licitatia privind colectarea si transportul deseurilor la depozitul de deseuri din Stauceni, iata ca lucrurile au luat o alta intorsatura dupa depunerea contestatiei. Smion Drelciuc, directorul societatii, a contestat decizia comisiei de licitatie care desmenase initial castigatoare firma Rosal iar Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a stabilit o reevaluare a ofertelor. Dupa reanalizare, Urban Serv a fost declarata castigatoare.

Directorul societatii nu se bucura insa pe deplin pentru ca urmeaza perioada de contestatii iar in plus firma Rosal Bucuresti a deschis o actiune in instanta la Curtea de Apel Suceava prin care contesta decizia Consiliului de Solutionare a Contestatiilor prin care societatea botosaneana a fost declarata castigatoare.

Daca nu vor exista contestatii, Urban Serv va semna contractul si va colecta si transporta deseurile din zona IV a judetului in urmatorii opt ani.

de |2016-11-08T15:12:04+00:008 noiembrie 2016|Local|

Leave A Comment