Seful de la tramvaie explica managementul defectuos al societatii pe care o conduce

Primarul urbei, nemultumit de activitatea de la Eltrans!La sfarsitul saptamanii trecute, edilul sef al municipiului s-a aratat total nemultumit de managementul de la Eltrans. Flutur a precizat ca in 2012, Primaria subventiona transportul public cu 1,6 milioane lei iar in patru ani subventia a ajuns la 5 milioane de lei. Pentru eficientizarea activitatii ar trebui luate masuri. De pilda programul de circulatie al tramvaielor ar putea fi modificat . Sa nu mai inceapa de la ora 5 pentru a da trezirea botosanenilor care au ghinionul sa le treaca vagoanele pe sub geamuri. In plus, numarul botosanenilor care circula spre Zona Industriala a scazut.

Directorul societatii, Paul Smit este insa de alta parere si contrazice cele precizate de primar.

„In Zona Industriala sunt agenti economici care incep activitatea la ora 06.00 Cetatenii trebuie ca la 05.30 cel tarziu 05.45, sa fie prezenti la locul de munca. Intr-adevar tramvaiul coboara gol dar face bucla dupa care urca plin in Zona Industriala. Asta nu se vede….”Paul Smit, director Eltrans

O societate care inghite sume mari din bugetul local dar care ofera servicii de cea mai joasa calitate. Din cauza caii de rulare soferii isi distrug masinile iar tramvaiele arata ca din evul mediu.

A crescut pretul la energia electrica, la piese de schimb care sunt din import, plus ca stim cu totii cun arata calea de rulare, infrastructura, unde intra multi bani. Ca sa vorbim de eficientizare intai trebuie sa vorbim de modernizare. Tot timpul la capatul liniei vatmanul impreuna cu taxatorul face curat in tramvai si in exterior se face in depou. Fiecare e cu adevarul lui. Eu ma justific, nu pot fi multumit dar speram sa fie mai bine pe viitor.” a precizat Paul Smit

Singura sansa pentru a face un pas spre civilizatie in ceea ce priveste transportul in comun, sunt banii europeni. Primarul a precizat ca va fi depus un proiect pentru modernizarea transportului public local.

de |2016-11-07T15:43:36+00:007 noiembrie 2016|Local|

Leave A Comment