Un control inopinat facut de prefect la Baza din Catamarasti i-a luat pe drumari prin surprindere. Acestia nu erau la datorie in conditiile in care era anuntat Cod Galben

Un control neasteptat facut de prefectul judetului in urma cu cateva zile la Baza din Catamarasti a sectiei de Drumuri Nationale a scos la iveala cat de pregatiti sunt drumarii sa intervina pe drumurile nationale in cazul de vreme nefavorabila.
Adica, deloc, pentru ca reprezentantul Guvernului in teritoriu, Dan Nechifor a spus ca in baza nu a gasit nici angajati, nici masini pregatite sa intervina pe drumuri, in conditiile in care era emis Cod Galben de ninsoare la nivelul judetului Botosani.
„Avand in vedere ca era Cod Galben de ninsoare am fost in Baza de la Catamarasti unde era doar o singura masina fara material antiderapant, nu era nicio masina specializata pentru polei sau imprastierea de material antiderapant. I-am sunat pe cei de la Drumuri Nationale, iar cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au dispus controlul in jurul orei 05:00 dimineata. Oamenii s-au repliat si au adus masinile acolo unde trebuiau sa fie, la baza din Catamarasti, care deserveste drumurile nationale si europene”, a declarat Dan Nechifor, prefectul judetului Botosani.
Asa se explica de ce, an de an, cand se aseaza prima ninsoare, drumarii din Botosani sunt luati pe nepregatite si apar tot felul de probleme pe drumuri. 

de |2016-11-04T17:05:10+00:003 noiembrie 2016|Local|

Leave A Comment