Portariuc pleaca din Consiliul Local…cu o conditie. Se teme de anonimat!?

Dupa doua lovituri consecutive, prima data de electorat, a doua de colegii de partid, au existat informatii ca Ovidiu Portariuc va demisiona din Consiliul Local. Dupa ce a pierdut alegerile din vara si  nu a reusit sa ocupe un loc eligibil pentru alegerile parlamentare, au apartut informatii conform carora va renunta la pozitia de consilier local. Iata insa ca zvonurile sunt infirmate de Portariuc. S-a retras in mediul privat dar nu renunta la Consiliul Local. Retragerea de pe aceasta pozitie l-ar baga total in anonimat. A scris pe un site de socializare ca isi doreste sa continua proiectele incepute in mandatul sau. A precizat ca va renunta la mandatuld e consilier atunci cand politicul va avea prioritate in fata administratiei.

Ma simt nevoit sa ofer o parte din raspunsuri pentru a nu lasa loc zvonurilor sau intoxicarilor. In principiu dincolo de activitatea in mediul privat si in cel al societatii civile, mai voi concentra mai mult pe zona administrativa si mai putin pe cea politica, mai ales ca sunt altii care o fac mult mai bine, din cate am inteles din cele intamplate in ultima perioada.

Nu voi renunta la activitatea din Consiliul Local din cel putin cateva motive.

In primul rand nu vreau sa dezamagesc cei aproape 16.000 botosaneni care mi-au acordat votul in iunie.Cand beneficiezi de aproape jumatate din voturile cetatenilor, ai totusi o responsabilitate uriasa si orice decizie trebuie sa tina cont de aceasta realitate.

In al doilea rand, vreau sa ma ocup prioritar de proiectele incepute de mine si care trebuie continuate si ma refer aici in primul rand la cartierul Anl Soseaua Iasului si Spitalul Municipal, izolarea termica a scolilor si blocurilor, proiectul de modernizare a transportului public local. Voi supraveghea persoanal in calitate de consilier local, derularea acestora in perioada urmatoare.

Apoi, e nevoie si de o voce critica si o echipa puternica in Consiliul Local care sa limiteze excesele actualului primar si pentru a ne asigura ca resursele publice sunt corect si transparent alocate. De asemenea in spiritul colaborarii pentru interesul comunitatii, voi acorda sprijin primarului municipiului ori de cate ori imi va fi solicitat.

Voi pleca din Cosiliul Local atunci cand interventia politica, va avea prioritate in fata interesului botosanenilor si nu voi mai reusi sa respect principiile care m-au ghidat mereu in viata politica si administrativa. Daca acest lucru se va intampla, voi face publice la acel moment, toate motivele care au stat la baza deciziei mele.” a scris Ovidiu Portariuc pe pagina sa de socializare

de |2016-11-01T12:50:48+02:001 noiembrie 2016|Politica|

Leave A Comment