Mai multi pensionari din Botosani, prinsi cu minciuna de Curtea de Conturi

Batrani si amnezici! Mai multi varstnici din Botosani care au primit tichete sociale de la Primarie la Paste si la Craciun vor trebui sa restituie banii. Pensionarii cu venituri mai mici de 700 de lei s-au bucurat la sarbatori de tichete in suma de 50 de lei. Au declarat pe proprie raspundere ca nu au venituri mai mari de cuantumul stabilit de Primarie dar la un Control al Curtii de Conturi s-a dovedit contrariul.

S-a imputat o suma de bani pentru Revelionul 2015. Sunt in urma controalelor facute, o serie de persoane care aveau cuantumul  veniturilor mai mare decat ceea ce am stabilit noi ca si plafon. Au depus solicitari uitand sa treaca niste venituri, ca la o varsta mai si uiti, si au trebuit sa dea banii inapoi. Nu sunt sume foarte mari. „a declarat primarul Catalin Flutur

Surpriza mare! Controlorii financiari au imputat Primariei si o suma de bani pentru celebrul revelion al pensionarilor desi fostul primar, Ovidiu Portariuc, a precizat ca petrecerea varstnicilor a fost organizata din sponsorizari.

de |2016-11-01T13:50:25+02:001 noiembrie 2016|Local, Social|

Leave A Comment