FOTO Cu flori roz, zambete si o doamna, liberalii de la Botosani au depus candidaturile la parlamentare

Cu un buchet de flori roz, pe o vreme mohorata , liberalii s-au adunat astazi in numar mare si au depus la Biroul Electoral Judetean lista candidatilor la alegerile parlamntare. Candidatii de pe locurile eligibile l-au avut in frunte pe liderul partidului, Catalin Flutur.

Printre domni a fost si o prezenta feminina. A venit la dpeunerea listelor Catalina Lupascu care se afla pe pozitia a treia pe lista pentru Senat.

Din momentul de fata noi suntem oficial in campania electorala chiar daca campania incepe mai tarziu, colegii mei isi vor primi fiecare atributiunile lor din aceasta campanie iar echipa de campanie este cea care ii va indruma si ajuta pe candidati. Avem o echipa cu foarte multa experienta. Salut faptul ca s-a revenit la votul pe lista si atunci orice posibilitate de vacantare a unui post de parlamentar oricand isi poate gasi un inlocuitor de pe lista, pentru ca am avut foarte multe spete cu vacantari in multe circumscriptii din tara si nu s-au mai facut alegeri. Pornim la drum cu gandul de a ne scoate target-ul: trei deputati si un senator si de ce nu poate chiar mai mult. Am incredere in aceasta echipa, nu numai in cei care candideaza ci si in toti ceilalti care stau in spatele lor.” a declarat Catalin Flutur, presedinte PNL

Lista candidatilor PNL pentru Camera Deputatilor este deschisa de Cristian Achitei, pe pozitia a doua este Cristian Roman urmat de Verginel Gireada si Mirela Sauca.

La Senat, primul loc il ocupa Costel Soptica iar al doilea Viorel Grigoras.

pnl-dpeunere-candidaturi-1 pnl-dpeunere-candidaturi-2 pnl-dpeunere-candidaturi-3 pnl-dpeunere-candidaturi-4 pnl-dpeunere-candidaturi-5 pnl viorel-grigoras

de |2016-10-26T14:41:12+02:0026 octombrie 2016|Politica|

Leave A Comment