„Ciolanul” din Parlament i-a obligat pe doi directori sa demisioneze

Fotoliul de parlamentar presupune si sacrificii profesionale iar doi directori din Botosani, candidati pe lista PSD pentru alegerile parlemnatre, au fost obligati sa demisioneze pentru a nu intra in incompatibilitate. Cei doi erau functionari publici, au demisionat, au trecut pe functii de executie si urmeaza sa se suspende si din aceste pozitii imediat de debutul campaniei electorale.

Este vorba despre Marius Budai, director al Casei Judetene de Pensii si de Razvan Rotaru, comisar sef la Garda de Mediu Botosani, ambii candidati la alegerile parlamentare.

Am solicitat sa trec pe un post de executie in cadrul Casei Nationale de Pensii si din acel moment voi putea depune cererea de suspendare de pe postul de executie. Conform legii cererea de suspendare se depune cu 15 zile inainte de data inceperii campaniei electorale.” a declarat Marius Budai, director Casa Judeteana de Pensii

Pe lista candidatilor  PSD se gasesc si  Mihaela Hunca, sefa Inspectoratului Scolar Judetean dar si Costel Lupascu, director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate. Cei doi nu sunt insa functionari publici si nu au fost nevoiti sa renunte la functii.

de |2016-10-25T21:17:47+00:0025 octombrie 2016|Politica|

Leave A Comment