Scandal si incertitudine la PNL Botosani pentru locurile eligibile la parlamentare

Liderii de la Botosani au plecat astazi la capitala cu listele de candidati. Biroul Politic National ar fi trebuit sa-si dea acordul asupra listei, lucru ce nu s-a intamplat insa.

In cursul zilei de miercuri, presedintele PNL, Catalin Flutur a anuntat ca demisioneza in cazul in care liderii de la centru vor impune un candidat din alt judet pe listele de la Botosani. Situatia anticipata de Flutur s-ar fi confirmat, cel putin asta sustin surse din interiorul partidului. Liderii de la centru vor sa o impuna pe lista de la Botosani pe Sulfina Barbu, fost deputat de Bucuresti. Aceasta ar urma sa ia locul eligibil ocupat de Cristian Roman.

Daca informatiile pe surse vor fi confirmate, pe prima pozitie la Senat va ramane Costel Soptica, a doua pozitie va fi ocupata de Viorel Grigoras iar la Camera Deputatilor pe primul loc va fi Cristian Achitei, pe pozitia a doua Sulfina Barbu iar pe locul trei la Camera Deputatilor va fi propulsat Verginel Gireada.

Pentru ca astazi nu s-a ajuns la nicio intelegere,,Biroul Politic National a amanat pentru luni luarea unei decizii in privinta listei de la Botosani.

de |2016-10-20T16:27:58+00:0020 octombrie 2016|Politica|

Leave A Comment