Bomba sta sa explodeze la PNL Botosani! Schimbare radicala a listei candidatilor la parlamentare

In cursul zilei de miercuri Catalin Flutur a anuntat ca intentioneaza sa demisioneze din fruntea PNL daca lista candidatilor pentru alegerile parlamentare va suporta modificari, in sensul in care ar putea fi impus un candidat din alt judet pe lista de la Botosani. Iata ca vestea nu a fost intamplatoare. Astazi, Biroul Politic National al PNL va decide candidatii ce vor figura pe listele pentru alegeri iar pentru Botosani se intrevad modificari.

Surse din interiorul partidului sustin ca pe listele de la Botosani va figura pe loc eligibil Sulfina Barbu. Asta se intampla pentru ca in judetul nostru nu s-a tinut cont de o impartire echitabila a locurilor eligibile intre PNL si PDL.

Concret, Sulfina Barbu ar putea sa ia locul ocupat de Cristian Roman pe lista de la Camera Deputatilor.

Daca informatiile pe surse vor fi confirmate, pe prima pozitie la Senat va ramane Costel Soptica, a doua pozitie va fi ocupata de Viorel Grigoras iar la Camera Deputatilor pe primul loc va fi Cristian Achitei, pe pozitia a doua Sulfina Barbu iar pe locul trei la Camera Deputatilor va fi propulsat Verginel Gireada.

de |2016-10-20T13:18:52+00:0020 octombrie 2016|Politica|

One Comment

  1. Baciu Stefan -Stelian 20 octombrie 2016 at 14:55 - Reply

    E adevarat , ..nu are ce cauta un alt candidat din afara judetului !!! Dar eu va intreb : DACA TOTI VA IUBITI CONCETATENII, DE CE VA BAGATI BETE-N ROATE PLN la PSD SI INVERS ! PUNETI UMARUL TOTI SI ADUCETI BUNASTARE JUDETULUI !!!( va rog nu tine-ti cont de gramatica mea tine-ti cont de ce asteapta cei ce va trimit in parlament )

Leave A Comment