Flutur, la un pas de DEMISIE! „Trebuie sa fiu solidar cu colegii mei”

Catalin Flutur ia in calcul demisia din functia de presedinte al PNL Botosani!  

Decizia nu este insa definitiva. Flutur a precizat ca totul depinde de listele candidilor la alegerile parlamentare. Acestea au fost trimise la Bucuresti iar daca liderii de la centru vor face modificari si vor impune candidati din alte orase pe lista de la Botosani, Flutur va demisiona.

Este o chestie de principiu. Daca apare o modificare a listei la nivel de Birou Politic Nationa,l fara un motiv cat se poate de bine argumentat, dau un  exemplu: apare un coleg de la Caras Severin pe loc eligibil pe listele noastre, normal ca nu poti sa nu iei atitudine. Daca apare un coleg de pe lista de supleanti inseamna ca este o decizie a BPN, ultimul for care poate decide conform statutului. Probabil va fi si o motivatie. Iau in calcul demisia pentru ca trebuie sa fiu solidar cu colegii mei care muncesc in teritoriu si au votat o lista. Depinde de motivatie daca este vorba de un supelant. Noi am facut mai mult decat transparent tot ce am facut si asta a fost votul organizatiei.” a declarat Catalin Flutur, presedinte PNL Botosani

Flutur a precizat ca demisia nu are insa legatura cu ancheta DNA desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute acasa la primarul Flutur, la biroul din primarie si la hotelul administrat de sotia sa.

Lista de candidati, in forma sa finala, urmeaza sa fie trimisa de la capitala saptamana viitoare.

In aceasta perioada, liberalul Verginel Gireada, trage sfori la Bucuresti in vederea ocuparii unui loc eligibil pe lista galbena.

 

de |2016-10-24T12:20:19+00:0019 octombrie 2016|Politica|

Leave A Comment