Doi directori PSD se pregatesc sa demisioneze. Alti doi sefi intra in concediu fara plata

Mai rentabil in Parlament decat in fruntea unor institutii! Doi directori din Botosani se pregatesc sa demisioneze, iar alti doi sefi planuiesc concedii fara plata pe perioada campaniei electorale. Alegerile parlamentare ii obliga pe doi directori, functionari publici, sa paraseasca functiile de conducere pentru ca vor candida la alegerile parlamentare. Este vorba despre Marius Budai, directorul Casei Judetene de Pensii si de Razvan Rotaru, comisar sef la Garda de Mediu. Cei doi social democrati se gasesc pe lista candidatilor la PSD iar pentru a nu incalca legea vor trebui sa demisioneze. Acestia vor trece pe functii de executie iar in perioada campaniei electorale isi vor suspenda activitatea.

Din lista celor doua camere, singurii care trebuie sa se suspende din functia publica sunt Budai Marius de la Casa de Pensii si Razvan Rotaru de la Garda de Mediu. Doamna Hunca nu este functionar public si nici Costel Lupascu. Pentru a scapa de orice declaratii, cei doi isi pot lua concedii fara plata.” a precizat Costica Macaleti

Pe lista candidatilor PSD pentu alegerile parlamentare se gasesc si Mihaela Hunca, sef ainvatamantului botosanean dar si Costel Lupascu, presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate. Cei doi nu sunt insa functionari publici si nu vor fi nevoiti sa se suspende din functii.

de |2016-10-18T13:45:58+00:0018 octombrie 2016|Local, Politica|

Leave A Comment