TURUL doi de alegeri la PSD! Portariuc a pierdut iar trenul pentru parlamentare! VEZI LISTA

Votul cu repetitie nu i-a adus deloc noroc lui Ovidiu  Portariuc. Desi s-a plans la liderii centrali ai partidului ca votul de saptamana trecuta pentru desemnarea listei de candidati pentru alegerile parlamentare nu a fost democratic, iata ca procedura s-a reluat, dar nici de data aceasta fostul primar nu figureaza pe un loc eligbil pe lista candidatilor.

In linii mari componenta listei a ramas aceeasi cu cea din prima tura de alegeri. De aceasta data votul a fost secret si nu prin ridicare de mana. Desi fostul edil al municipiului spera sa fie undeva in fruntea listei, nu a reusit sa se situeze decat pe locul sase care cu siguranta ii ofera zero sanse sa ajunga parlamentar de Botosani.

Senat:

Doina Elena Federovici

Lucian Trufin

Albert Petru  Tanase

Catalin Olaru

Constantin Nistor

Camera deputatilor:

Tamara Ciofu

Mihaela Hunca

Marius Budai

Razvan Rotaru

Costel Lupascu

Ovidiu  Portariuc

Cristina Elena Anton

Ioan Sorin Danila

 

de |2016-10-14T20:31:55+00:0014 octombrie 2016|Politica|

One Comment

  1. fantu cornel 17 octombrie 2016 at 18:34 - Reply

    am oparere destul de proasta despre unii candidati inscrisi pe liste.Aceleasi figuri care predomina de mult scena politica din Botosani. Ca exemplu:D-na hunca mihaela.Cu ce a contribuit in schimbarea unui trai mai bun pentru locuitorii BOTOSANILOR ? Sise mai pot da exemple destul de multe, toti candideaza pentru malai.

Leave A Comment