Vizita Ministrului Agriculturii la Botosani a fost anulata. Oficialul a fost implicat intr-un accident rutier

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu alaturi de omologul sau din Kuweit, Ali Saleh Al Omair trebuiau sa ajunga, maine, la Statiunea Popauti din Botosani, dar vizita a fost anulata dupa ce masina in care se aflau acestia a fost implicata intr-un accident rutier.Accidentul a avut loc la iesirea din Slobozia (Ialomita) spre Braila.
Ministerul Sanatatii anunta ca „ministrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, dar viata lor nu este pusa in pericol; starea celor doi oficiali este stabila, amandoi sunt constienti”.
Potrivit Digi 24, accidentul a avut loc pe DN21, cand autoturismul din fata masinii demnitarilor a franat brusc.In masina se aflau patru persoane: cei doi demnitari, translatorul si soferul.Translatorul ar fi fost si el ranit usor. Politia cerceteaza cauzele si imprejurarile accidentului.

„Am avut un accident cu masina, in care eram impreuna cu ministrul kuweitian. Eram in coloana oficiala si a percutat o alta masina…n-a apucat sa se dea la o parte. Nu suntem grav raniti. Eram pe autostrada, mergeam catre Braila si s-a intamplat dupa Slobozia. A venit SMURD-ul si ne-a luat de la locul accidentului si acum suntem la spitalul din Slobozia. Trebuie sa ne controleze pentru ca asta este procedura. Suntem loviti la nas si eu si ministrul kuweitian,dar suntem bine”, a declarat, pentru Agerspres, Achim Irimescu.

de |2016-08-26T13:42:36+02:0025 august 2016|National|

Leave A Comment