Olimpiu Morutan a semnat cu FC Botosani. „Va fi al doilea Hagi”, spune Leo Grozavu

Unul dintre cei mai talentati juniori din fotbalul romanesc a semnat cu FC Botosani. In varsta de 17 ani, Olimpiu Morutan, dorit insistent de Gica Hagi care era dispus sa plateasca o suma importanta de bani pentru acesta, dar si de marile grupari bucurestene, a ales sa vina in nordul Moldovei.
„Va fi al doilea Hagi”, a spus Leo Grozavu la conferinta de presa de ieri in care Olimpiu a fost  prezentat oficial.

„Este un tanar cu calitati, un varf al generatiei sale, dar cel mai bine ar fi ca el sa vorbeasca despre calitatile lui, iar aceste calitati sa fie transformate la un moment dat in valoare”, a spus Leo Grozavu, antrenor FC Botosani.

Venit de la „U” Cluj, Olimpiu Morutan a ales FC Botosani in detrimentul altor echipe, pentru ca, spune el, simte ca aici este dorit cu adevarat.

„Sunt fericit ca am ajuns la FC Botosani, chiar ma bucur din suflet ca am ajuns aici. A contat foarte mult ca am fost dorit de antrenor si conducere, iar pentru mine acest lucru a contat foarte mult. Dintre toate echipele cu care am purtat discutii, am simtit ca FC Botosani ma doreste foarte mult si de aceea am venit aici. Abia astept sa debutez in Liga I”, a declarat Olimpiu Morutan.

Olimpiu Morutan bscap0002

Pustiul minune al fotbalului romanesc si-a ales tricoul cu numarul 11 si spune ca, desi multi il compara cu Robben sau Hagi, idolul sau este Messi.
„Pentru a arata ca sunt noul Messi trebuie sa muncesc si voi face totul pentru asta. Imi doresc enorm sa ajung la nationala si voi munci mult pentru acest lucru. Cu FC Botosani imi propun sa prind play-off-ul, calificarea intr-o cupa europeana si peste un an jumatate, maxim doi un transfer spectaculos”, a mai spus Morutan.

Cornel Sfaiter a spus ca tinerii sunt viitorul fotbalului romanesc si din acest motiv FC Botosani a ales vara aceasta sa mearga pe mana unor jucatori tineri de mare perspectiva ca Morutan, Fulop jr. sau Razvan Greu.

de |2016-08-12T14:18:41+00:0012 august 2016|Local|

Leave A Comment