Pictorul botosanean care lupta cu cancerul revine in lumea artistica

După o perioadă de nenumărate examene medicale și tratamente, urmate pentru a se vindeca de cancer, Daniel Relenschi revine la Festivalul Creative Fest- București, cu o pictură 3D care promite să uimească.Daniel Relenschi revine la Creative Fest, cu o lucrare care arată un mod în care putem interacționa cu natura, intrând efectiv în tablou, contopindu-ne cu acesta. Lucrarea se desfășoară pe trei planuri, fiind o noutate în România. Îl putem urmări pictând începând de vineri, 22 iulie, în toate cele trei zile de festival.

Din cauza cancerului de piele de care incă suferă, dar pe care îl ține sub control și pe care îl tratează, Daniel Relenschi a făcut o pauză de la viața artistică. Pentru a face ca durerile să dispară, pentru a se revitaliza, scopul fiind acela de a reveni la artă, lucru care i-a lipsit atât de mult, Daniel a făcut eforturi mari, dar care par să dea rezultate.

„Abia astept. Sunt mai bine acum, desi obosesc repede, dar ma refac si sunt pe drumul cel bun. Faptul ca am activitate, ma ajuta. Starea mea e mai buna, voi fi bine, dar în timp. Deocamdată stagnează, unele tumori par să se retragă. Cel puţin nu mai sunt dureroase„, a mărturisit Daniel.

Examenele și tratamentele, în mare parte sunt susținute de oamenii care îl iubesc pe Daniel, prin Asociația Salvează o inimă, care a pornit o campanie de stragere de fonduri. Campania s-a încheiat cu success.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/pictura-3d-in-weekend-la-romexpo-daniel-relenschi-revine-in-lumea-artistica-dupa-o-lupta-dura-cu-c_304880.html#ixzz4F2on8Mz7

 

de |2016-07-21T15:10:52+02:0021 iulie 2016|National|

Leave A Comment