Noul vice de Botosani:”Vrem o tara ca afara!”De unde provine si cu ce se ocupa?

Unul are 35 de ani, celalalt 37, amandoi provin din mediul privat si sunt ingineri la baza. In echipa, vor dirija urbea locala. Vorbim despre cei doi tineri viceprimari social democrati care incepand de ieri si-au intrat in rol. Astazi, primarul Catalin Flutur le-a dat mana libera sa isi aleaga atributiile si domeniile de care vor sa se ocupe. Intr-o prima etapa colaborarea dintre primarul liberal si viceprimarii social democrati pare a fi de bun augur.

Marian Murariu, o fata noua in politica si in administratie. Chiar si asa trendul sau a fost mai mult decat ascendent si a reusit in scurt timp sa ajunga intr-o functie pentru care alti politicieni ravnesc ani la rand. Social democratii l-au ales viceprimar. Este inginer si a lucrat in domeniul privat atat in tara cat si in strainatate. Plin de entuziasm, Murariu vrea un oras ca afara.

Provin din mediul privat, sunt inginer constructor, am lucrat atat pe santier cat si in proiectare, vin cu ganduri optimiste, cu gandul de a face treaba buna pentru oras si pentru cetateni. Am lucrat atat pe santier cat si in proiectare. Am fost si angajat la firme de executie in Bucuresti si in Germania si am lucrat si la firma privata de proiectare in Botosani. M-am implicat in administratie din dorinta de a face ceva  bine pentru oras, pentru comunitate. Conform zicalei: „Vrem o tara ca afara” , vreau sa aduc orasul Botosani la nivel occidental daca reusesc lucrul asta.” a declarat Marian Murariu

Nu il sperie ideea ca va lucra cu un primar liberal. Din putinele discutii purtate pana acum cu Flutur se intrevede o colaborare fructuoasa. Cei doi viceprimari urmeaza sa isi aleaga atributiile dar decizia finala sta in mainile primarului.

 

de |2016-06-24T14:00:21+00:0024 iunie 2016|Local|

Leave A Comment