Primim la redactie: SCRISOARE DESCHISĂ PENTRU 0 PORTARIUC

Dragă Ovi,

Nu ți-am mai scris de vreo două săptămâni. Nu pentru că nu am avut ce-ți spune ci pentru că te-am lasat să digeri cele scrise în precedenta epistolă.
Pentru început, constat că te prefaci că nu auzi și nu vezi. La fel cum ai făcut-o în ultimii patru ani. De altminteri, întreaga ta campanie este un nesfârșit monolog. Comunicate. Comunicate. Apropos, le citești, neamțule? Mie mi se pare că nu. Pentru că, din afară, se vede cam așa: comunicatele scrise de consultanți total străini de acest oraș (aici vă asemănați) ajung direct la presă. Vreau să cred că tu, Ovi, nu te poți lăuda cu realizările calorului despre care acum patru anișori spuneai că jefuiește populația. Deci, fie nu citești comunicatele, fie nu pricepi ce scrie în ele.
Legat de comunicate, să știi, Ovi, că băieții încearcă să ți le scrie bine. Așa, ca la manual. Problema este că oamenii cărora le sunt adresate trăiesc în acest oraș. Circulă pe Primăverii (și nu sunt foarte încântați), sunt jumuliți de bani pentru servicii pe care nu le primesc (vezi, din nou, prietenii de la calor, știu, moșteniți de la Flutur), înjură printre dinți când pentru a călători până la București, Timișoara sau Constanța trebuie să urce de la Suceava în vagonul de dormit și nu vor în ruptul capului să creadă în comunicatele alea reci care anunță continuarea Epocii Portariuc. Pentru că oamenii sunt vii și au nevoie de un om viu la primărie. De o prezență caldă, umană. Vor să poată veni în audiență și mai vor să vadă că îți pasă de ei. Vor o Poliție Locală eficientă și liniște noaptea. Pentru că unii mai și muncesc. Pe bune, nu ca tine în ultimii patru ani.
În campania asta am aflat ceva nou despre tine, Ovi. Am aflat că ai pus mâna pe lopată și ai construit drumul de la Botoșani la Suceava. E un drum municipal, știu. Că doar tu te ocupi de municipiu. Gataaa, acum știu de ce nu ai apucat să repari și strada Primăverii: erai ocupat de (re)construcția drumului spre Suceava. După ce ne-ai promis tren de mare viteză, ai trecut la asfaltat prin Hudum. A urmat Baisa, Vladeni și Huțani. Vrednic primar!! Oare prin Dumbrăveni o fi asfaltat primarul de Suceava sau tot tu?
Apropos de trenul de maaare viteză. Atenție, se deschid ușile. Urmează stația la care coboară fostul primar, Ovi Neamțul.

de |2016-06-05T11:32:23+00:0030 mai 2016|Vox Botosani|

3 Comments

  1. Marian 30 mai 2016 at 19:26 - Reply

    Se aude ca echipa de consultanti ai lui Ovi si-a dat demisia. Pe bune?????

  2. Ana Yoly 31 mai 2016 at 08:12 - Reply

    A fost scandal mare ieri…

  3. fgrg 31 mai 2016 at 10:38 - Reply

    a fost scandal ca lau fotografiat pe dolineaschi si ca au scazut in sondaje !

Leave A Comment