ANAF a publicat LISTA rusinii cu datornicii din Botosani. Primarul Portariuc, printre ei

Lista rusinii publicata pe site-ul ANAF! Peste 1500 de botosaneni cu datorii la Agentia Nationala de Administrare Fiscala apar pe o lista publicata luni pe site-ul institutiei cu scopul de a-i motiva pe datornicii, persoane fizice sa isi achite datoriile. Surpriza mare, printre botosanenii cu datorii la stat se afla si primarul municipiului Botosani, Ovidiu Iulian Portariuc,care ar trebui sa fie un exemplu pentru cetatenii orasului.

Datornicii din Botosani aratati cu degetul de ANAF! Dupa ce a publicat lista firmelor mari si mijlocii cu datorii la stat, Fiscul continua cu lista persoanelor fizice care au datorii ce depasesc 1500 de lei.

Metoda publicarii acestor liste pare sa dea roade, pentru ca multi datornici au dat fuga la ANAF si si- au achitat datoriile.

ANAF  a publicat luni lista cuprinzand contribuabilii persoane fizice care au restante fiscale mai mari de 1500 de lei la 31 martie 2016. Scopul publicarii acestei liste este acela de a asigura transparenta si de a determina contribuabilii sa isi achite obligatiile fiscale restante.” a declarat Marta Scutaru, purtator de cuvant ANAF Botosani

Metoda publicarii acestor liste pare sa dea roade, pentru ca multi datornici au dat fuga la ANAF si si- au achitat datoriile. Cu datorii la stat figureaza si primarul Ovidiu Portariuc. Pe lista rusinii se gasesc mai multe nume cu notorietate din Botosani cum ar fi: Dumitru Amisculesei, Razvan Balta, Constantin Bidasca, avocata Aura Starica, fost consilier local din partea PSD,Viorica Balta, sotia deputatului social democrat, Mihai Balta.

VEZI lista aici

Portariuc datornic

de |2016-05-19T15:15:07+00:0017 mai 2016|Local|

One Comment

  1. ana 17 mai 2016 at 16:16 - Reply

    Asa si? Le plateste ANAF datoriile?

Leave A Comment