Un tanar de 21 de ani din Botosani a murit in Spitalul Judetean Suceava, in urma unui accident de munca

Un tânăr în vărstă de 21 de ani din judeţul Botoşani, a pierdut lupta cu viaţa după doar trei zile de spitalizare. Acesta era internat la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Suceava de pe data de 1 septembrie, când a căzut de pe o scară.

Acesta era angajat al SC Optic TV SRL – Punct de lucru Siret şi a căzut de pe o scară de la o înălţime de circa patru metri. In aceea zi a fost solicitat în timpul serviciului pentru depanarea unei defecţiuni la o casă din Grămeşti.

Botoşăneanul a întins o scară telescopică pe un stâlp de la reţeauade medie tensiune, ocazie cu care de la aproximativ patru metri a căzut pe gardul din lemn al casei unde a avut loc defecţiunea şi apoi în grădina aceluiaşi imobil. In urma căderii, acesta a suferit mai multe leziuni, motiv pentru care a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „fractură de femur la piciorul drept”.

Florin M. era echipat cu cască de protecţie şi ham, dar nu a fost atent la coborârea de pe scară cu hamul. Oamenii legii au deschis la acea dată o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunii de „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”. In urma decesului tânărului, poliţiştii au schimbat încadrarea în ucidere din culpă.

Sursa: Obiectiv de Suceava

 

de |2015-09-07T09:20:09+00:007 septembrie 2015|Social|

One Comment

  1. adi 8 septembrie 2015 at 01:09 - Reply

    sicer codoliante familiei.
    Imi pare rau sa citesc dar greseala nu este de la sufa sau de la casca este doar de la unghiul in care a fost pusa scara, caderea a fost rezultatul unei neglijente fac de mult timp acest lucru.

Leave A Comment