Taximetristii din Botosani, in uniforma! Ce zic soferii?” Sa-si puna domnul consilier cravata”

Taximetristi in uniforma! Asta isi doresc consilierii locali de la Botosani. In ultima sedinta de Consiliu Local cativa edili ai urbei s-au plans de tinuta neglijenta a soferilor de taxi. Ingeniosi, unii alesi au venit cu idei si au sugerat impunerea unor tinute speciale pentru conducatorii masinilor galbene. 

Astazi termometrele indicau la orele amiezii 30 de grade. Statiile de taxi erau arhipline de masini care isi asteptau clientii. Soferii, bineinteles, au imbracat o tinuta lejera. Am gasit insa si un domn aranjat pe gustul consilierilor.

bscap0000

Cred ca este necesara o tinuta dar trebuie tinut cont si de conditii. Eu am camasa dar tineretul e altfe, fiecare cum suporta. Eu in majoritatea zilelor imbrac camasa, dar mai port si eu tinute lejere.” spune un taximetrist

bscap0001

 

Nu cred ca ar fi necesara o tinuta, decent, un blug un tricou eu nu cred ca suntem extravaganti. Taxiurile noastr eusnt curate, suntem oameni civilizati. Fac de 26 de ani taximetrie si nu cred ca suntem necivilizati. Cravata s aisi puna domnul consilier sa vina sa stea la 50 d egrade aici. Avem clima pe masina dar nu putem sa o folosim. Daca stau o ora in statie stau cu clima, mai bine stau acasa.” a spus un alt sofer de taxi

bscap0002

Ei se plimba cu taxiul, consilierii au masini mari. Ar fi normal sa fie o tinuta decenta dar tinand cont si de temperaturile care sunt afara, nu putem merge la costum si la cravata pe timpul asta.” 

Daca se va pune sau nu in aplicarea ideea consilierilor ramane de vazut. Pana atunci taximetristii pot umbla nestingheriti in bermude si slapi.

de |2015-09-02T15:10:12+00:002 septembrie 2015|Local|

Leave A Comment