Botosanenii isi pot nominaliza excelentii ! Cum si de ce, vezi aici

Botosanenii sunt invitati sa-si nominalizeze personalitatile!

Campania Oamenii Timpului este un eveniment anual initiat de revista de cultura Timpul. Scopul acestei manifestari anuale este acela de recunoastere publica a acelor personalitati si organizatii din plan local care si-au dovedit execelenta pe parcursul ultimului an. Campania regionala s-a impotmolit la Botosani. Aici consilierii locali au respins alocarea sumei de 29 000 lei pentru cheltuielile organizatorice. Mai bine banii s-ar duce spre reabilitarea scolilor.

Avem oameni geniali in domeniul literaturii, al artelor, al educatiei si cercetarii sau poate in societatea civila. Botosaneni excelenti intalnim in diplomatia publica, in memorie si istorie si chiar in jurnalism. Nu ne lipsesc din oras nici tinerele valori si nici cei care se ingrijesc de noi atunci cand ne imbolnavim. De punctat sunt si antreprenorii care ofera zeci chiar sute de locuri de munca. Fiecare dintre noi cunoaste cel putin o personalitate din toate aceste categorii. Avem posibilitatea sa ii rasplatim, sa le recunoastem public meritele. Cum? Nominalizandu-i pe site-ul oameniitimpului.ro iar astfel ei vor intra intr-o cursa pentru a li se recunoaste oficial valoarea.

Este o campanie care isi propune sa identifice, sa recunoasca, si sa promoveze valorile de exeptie ale comunitatilor. Fiecare comunitate va avea 10 personalitati marcante in cadrul acestei campanii. Orice membru al comunitatii poate propune nominalizati. Juriul national va decide care propuneri vor ramane in cursa.” a spus Daniel Sandru, profesor universitar, director ziarul Timpul

Initiativa vine din partea ziarului Timpul din Iasi. Campania se deruleaza in mai multe judete din tara precum si in orasele Chisinau si Cernauti. Cum insa fiecare eveniment presupune si cheltuieli si de aceasta data este nevoie de o suma de bani. Consilierii locali s-au pus de-a curmezisul si refuza sa voteze proiectul de hotarare pentru alocarea financiara. Mai bine cei 29 000 lei s-ar putea duce pentru reabilitarea scolilor din municipiu, motiveaza alesii urbei.

Nominalizarile se vor face in intervalul 1 august-15 septembrie pe site-ul www.oameniitimpului.ro. Dupa selectie botosanenii isi vor putea vota preferatii in perioada 16 octombrie-1 decembrie iar gala de premiere va avea loc pe 12 decembrie la Iasi.

oamenii timpului bscap0004 bscap0003 bscap0002

 

de |2015-08-10T14:17:35+00:0010 august 2015|Botoșani Cultural, Cultural|

Leave A Comment