Se intampla minuni! Diana, tanara care a emotionat intreg orasul, a fost operata

La 26 de ani, viata ei ar fi putut sa se opreasca . A avut speranta, credita si incredere ca Dumnezeu nu va trece cu vederea pragul care i-a fost pus in cale.

Trei februarie, a fost ziua care avea sa ii schimbe viata, ziua in care a aflat ca are o tumoare pe creier. Din acel moment a inceput strigatul disperat al unei tinere, care ar fi putut oricand sa piarda lupta cu viata.

Oameni cu suflet nu au lasat insa ca Diana Vacariu sa plece atat de devreme. A frematat orasul zile intregi, s-au organizat campanii de stragere de fonduri. Site-urile de socializare au fost invadate cu mesaje care au ajuns unde trebuie. Botosanenii, si nu doar ei, nu au ramas indiferenti la povestea dureroasa a acestei tinere.

Familia fetei a facut eforturi disperate pentru a reusi sa stranga 50 000 de euro, suma necesara pentru operatia Dianei. Au reusit sa puna deoparte 25 000 de euro. Restul banilor au venit de la oameni sensibili, oameni carora acum Diana le multumeste.

Pe 23 aprilie, tanara a fost operata in Belgia. Interventia a inceput la 8.30 dimineata, iar dupa aproape 9 ore, familia a putut sa rasufle usurata. Operatia a decurs bine, Diana a fost salvata. Dupa doar doua ore de la interventie, tanara a vorbit cu mama ei. Astazi Diana merge, vorbeste si isi reia planurile pe care vestea devastatoare le blocase.  Este o invingatoare, si a ajuns aici datorita celor care au ajutat-o si carora le va fi recunoscatoare toata viata.

Tanara se afla inca la clinica din Blegia,  sub supravegherea medicilor. Abia asteapta sa iasa din spital, sa revina in Romania, si sa le multumeasca din inima oamenilor de bine.

 

 

 

 

 

 

de |2015-04-30T19:13:34+00:0025 aprilie 2015|Local, Social|

Leave A Comment