Mii de premi și vouchere cadou la aniversarea 2 Ani Uvertura Mall

La 2 ani de Uvertura Mall, mii de vizitatori Uvertura Mall au câștigat vouchere de cumpărături și premii surpriză în valoare de aproximativ 20.000 de lei.
Cei mai fericiți au fost câștigătorii „Maratonului cumpărăturilor” de pe 29 martie, care și-au dublat cumpărăturile. Ei au fost surprinși la casele de marcat și au primit aceeași sumă pe care au cheltuit-o în magazin. Cu voucher-ul de cumpărături, fericiții câștigători se vor întoarce pentru a face cumpărături din același magazin.
„Când am fost abordată de reprezentantul Uvertura Mall am fost sceptică, nu îmi venea să cred. Abia după ce am primit Voucherul de cumpărături în mână, am văzut suma de 155 de lei, suma pe care eu o cheltuisem și numele meu mi-am dat seamă că am câștigat instant, nu trebuie să mai fac nimic, am fost foarte fericită, mai ales că mie îmi place încălțămintea de la acest magazin, este românească, de calitate și la prețuri bune.” A spus Alina R. câștigătoare.
La fel de fericiți au fost cei care au primit vouchere cadou pentru fotografia lor de pe Facebook. Toți cei care au facut fotografie cu banner-ul 2 Ani Uvertura Mall și au fotografia pe Facebook, fie pe pagina Uvertura Mall sau pe profilul personal, au primit vouchere de cumpărături la unul din magazinele din Mall-ul botoșaniului. Tot în aceste două zile Uvertura Mall a oferit invitații gratuite la cinema prin concursul de la radioul local.
Cele două zile pline de evenimente i-au surpins foarte plăcut pe toți botoșănenii, copii de la școlile și grădinițele din Botoșani s-au distrat de minune la Festivalul Ion Creangă, organizată în parteneriat cu Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, unde au recitat poezii, au cântat și au fost actori pentru o zi în micile lor piese de teatru.
Apoi au coborât la etajul 3 și au primit baloane și bomboane de la clovnul Bobo, sute de baloane i-au atras pe princhindei ca un magnet și au colorat, s-au jucat și au râs cu Bobo. În jurul meselor se auzea mereu o voce de copil care îl striga pe Bobo – „Bobo, am terminat desenul, vreau un balon” sau „Bobo, vreau să facem o fotografie împreună”, „Bobo, hai să ne jucăm cu mingea”.
Cele două zile au culminat cu două concerte extraordinare, concertul Raluka de Sâmbătă seara și concertul cu Rapsozii Botoșanilor și Mărgineanca de Duminică după amiază.

Uvertura Mall are doi ani de când oferă botoșănenilor un loc de întâlnire într-o atmosferă plăcută, relaxantă și sigură. Este locul de întâlnire al botoșănenilor dar și al vecinilor noștri din Suceava care vin la Uvertura Mall pentru cinema-ul ultramodern, pentru magazinele cu produse de calitate și o cafea bună.

de |2015-03-31T19:39:42+00:0031 martie 2015|Social|

Leave A Comment