Stadionul Municipal va avea nocturnă. Află cât este dipusă să plătească primăria pentru investiție!

Parcursul dezamăgitor al FC Botoșani  nu anulează planurile Primăriei Botoșani de a monta o instalație de nocturnă la Stadionul Municipal.

Reprezentanţii primăriei municipiului aşteaptă finalizarea proiectului tehnic după care va urma licitaţia pentru stabilirea firmei care va monta instalaţia de nocturnă şi sistemul de încălzire al terenului. La această dată compania E.ON evaluează cheltuielile de racordare şi cheltuielile cu infrastructura de alimentare.

„Este o sumă destul de consistentă. Circa 10 miliarde de lei vechi. Este o sumă pe care suntem constrânşi să o plătim. Aşteptăm proiectul pentru a vedea valoarea estimată a investiţiei. Noi sperăm că va fi concurenţă la licitaţie şi suma va scădea. Eu cred că va fi interes deoarece suma este destul de mare. Primăria alocă banii iar DSPSA va organiza licitaţia pentru desemnarea firmei care va executa lucrările”, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Investiţiile vor fi făcute indiferent de parcursul echipei în retur.

”Decizia a fost luată indiferent de parcursul echipei. Stadionul Municipal va avea nocturnă. În orice caz facem investiţia cu speranţa că FC Botoşani va rămâne în prima ligă”, a afirmat viceprimarul Cosmin Andrei.

Și edilul urbei, Ovidiu Portariuc dă asigurări că vor fi prinși bani în buget pentru continuarea investițiilor la stadion: ”Avem nocturna la Stadionul Municipal, care iarăși este o cheltuială extrem de importantă, undeva la peste un milion de euro.”

de |2014-01-08T09:23:19+00:008 ianuarie 2014|Local|

Leave A Comment