Portariuc aduce vești bune de la București. Află despre ce este vorba!

Timp de câteva zile, primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc a făcut o serie de demersuri pentru ca Primăria să beneficieze de sprijin finaciar pentru anumite proiecte ale municipalității. În cadrul conferinței de presă, edilul urbei a prezentat o serie de proiecte ce ar putea fi demarate în perioada următoare.

De departe cea mai importantă realizare este întâlnirea cu reprezentanții Băncii Mondiale.  Documentația a ajuns în forma finală, urmând ca la sfârșitul lunii octombrie să fie semnat contractul de finanțare necesar reabilitării rețelei de termoficare a orașului.

De asemenea , Ministerul Dezvoltării a aprobat suplimentarea sumele necesare proiectului ce ține de extinderea  rețelei de termoficare cu suma de  3 mlioane de RON.

”Am promis reabilitarea sălii de sport de la Liceul Eminescu și mai nou luăm în calcul construcția campusului sportiv de la Liceul cu Program Sportiv. Trebuie să facem demersuri la Ministerul Educației. Este un proiect mai vechi ce nu poate fi realizat cu fonduri de la bugetul local și am găsit înțelegere de la nivel central”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Valoarea construcției campusului sportiv este estimată la suma de aproximativ 2 milioane de euro.

de |2013-10-02T12:05:11+00:002 octombrie 2013|Local|

Leave A Comment