Ovidiu Portariuc s-a întâlnit cu reprezentantii International Finance Corporation

Vineri, a avut loc la Bucuresti o intalnire a primarului municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, cu reprezentantii International Finance Corporation- IFC , divizia de investitii a Bancii Mondiale.

Scopul intalnirii a fost de explorare a posibilitatii de finantare a proiectelor de dezvoltare locala si de investitii in Municipiul Botosani, pentru accelerarea absorbtiei fondurilor europene si dezvoltare sustenabila pe termen cat mai lung. In timpul intalnirii, au fost discutate metode de finantare inovativa proiectate dupa nevoile municipalitatilor, exemple de succes de investitii ale IFC in toata lumea, cat si situatia proiectelor de investitii necesare Municipiului.

La intalnire, din partea IFC, au participat: Marco Sorge Senior Investment Officer Infrastructure – Southern Europe, Middle East and North Africa, alaturi de Olena Anfimova si Andrei Budescu.

Alaturi de Municipiul Botosani, din partea consultantului financiar VMB Partners, au participat Valentin Miron- Presedinte, impreuna cu Marius Bostan, Alexandru Popescu si Radu Meghes.

de |2013-04-20T07:18:14+00:0020 aprilie 2013|Local|

Leave A Comment