Relu Fenechiu anunță restructurări în 2013

Relu Fenechiu, noul ministru al Transporturilor, spune că este nevoie de o nouă organigramă – în acest moment în subordinea ministerului funcționează 32 de regii… iar mulți dintre angajați nu-și justifică banii pe care îi primesc – mai spune ministrul.

În plus, e posibil ca ministerul să nu mai aibă o Casă Națională de Asigurări de Sănătate.

Ministrul Transporturilor a mai anunțat că va verifica îndeaproape și situația CFR Marfă – despre care spune, cităm că „este o gaură neagră unde se fac contracte împotriva intereselor statului„.

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că are un plan de revigorare a companiei CFR Marfă, susţinând că „prin oprirea hoţiilor şi cu un management performant” aceasta poate deveni profitabilă

„La CFR Infrastructură s-a reuşit diminuarea pierderilor cu aproape 200 milioane de euro şi astăzi este deja pe profit, însă organizarea companiei trebuie regândită”, a spus Fenechiu.

El a susţinut că CFR Marfă poate deveni o companie profitabilă prin „oprirea hoţiilor” şi printr-un management performant.

„Societăţile care pot să fie profitabile trebuie lăsate să fie profitabile, iar cele care nu pot deveni profitabile le lichidăm, le închidem sau le privatizăm, asta însă doar după ce ne convingem că nu se poate face nimic din ele. Eu sunt convins că prin management performant şi oprirea hoţiilor, CFR Marfă poate deveni profitabilă”, a afirmat Fenechiu.

de |2013-01-10T08:11:33+00:0031 decembrie 2012|Economic|

Leave A Comment