(FOTOGALERIE) USL şi-a început campania electorală cu directori de la PDL

Cu jumătate de oră înainte de miezul nopţii câteva zeci de social-democraţi şi liberali s-au adunat la sediul de campanile de pe Pietonalul Unirii. Alături de candidaţii Doina Federovici, Tamara Ciofu şi Viorel Grigoraş au pozat şi câţiva directori de la PDL care speră că le vor fi păstrate funcţiile şi după alegeri. Dintre aceştia s-a remarcat Stelian Metler, inspectorul şef al ITM Botosani care la un moment dat a încercat chiar să se asundă prin mulţime pentru a nu fi fotografiat  de ziarişti. “Nu înţeleg cu ce vă ajută dacă mă fotografiaţi”, a spus cu reproş Stelian Metler.

Atmosfera s-a încins cu puţin timp înainte de miezul nopţii când candidaţii prezenţi au luat cuvântul în faţa susţinătorilor. Printre lozincile scandate de galeriile de partid, candidaţii au ţinut discursuri prin care au îndemnat la o campanile curată. „Noi încercăm să respectăm legea, ne-am şi manifestat dorinţa public de a avea o campanie curată, de a nu folosi atacuri la persoane, de a crea cadrul propice pentru o dezbatere serioasă.” a precizat Tamara Ciofu, candidat la Camera Deputaţilor pe Colegiul 6 Botoşani.

Imediat după miezul nopţii, toţi cei prezenţi au pornit spre panourile electorale din central oraşului unde au lipit afişele candidaţilor.

 

de |2012-11-11T08:43:25+02:009 noiembrie 2012|Galerii FOTO, Local|

2 Comments

  1. Paparazzi 16 noiembrie 2012 at 18:44 - Reply

    Articol banal si lipsit de logica, ce importanta are daca au apartenenta la pnl, pdl, sau udmr. Daca sunt oameni profesioniști, legisti si vechi din sistem sa rămână dacă nu sa lase locul la un profesionist, nu la un pdl sau ppdd, usl. Dacă asta este mentalitatea oamenilor care se mai cred si intelectuali vai de tarisoara asta.

    • admin 16 noiembrie 2012 at 20:20 - Reply

      Aveti dreptate domnule Metler, dar tot nu va mentin astia pe functie

Leave A Comment