Păpușeii de 8 Martie

Senzational domnilor!!! Aveti sansa unica de a-i oferi prietenei, iubitei, sotiei dumneavoastra un dar deosebit, pe care fiintele dragi nu il vor uita niciodata! Ehe, ce ati spune de un spectacol grandios realizat de oameni  la fel de grandiosi?  Oameni care stiu sa se balangane pe muzica si sa isi arate fesele si muschii imbibati de ulei.

Lor li se spune stripperi. Ei se cred mari artisti. Da numai ei stiu de ce… Ca oricum “presteaza” tot felul de spectacole care nu au nimic in comun cu arta sau frumusetea. Isi etaleaza bicepsii, tricepsii, gambele si fesierii ..asa…sensual. Evident, dupa ce trec pe la un salon de infrumusetare. Evident locul in care isi petrec mai mult timp decat iubitele lor.  Pai nu e putin lucru sa te  epilezi, sa re fardezi si sa te coafezi.

Dar nu-i bai, ca eforturile lor sunt rasplatite peste masura de tantici trecute bine de varsta a doua. Din alea entuziasmate, cu unghiile rosii ca focul si mai mult pictate decat machiate. Alea care isi umplu ridurile cu fond de ten si isi trag fustite cat mai scurte sa atraga privire pustanilor pe celulita lor. Da, alea care pun cate 5, 10 lei in chilotii-ata ale fenomenalilor barbati si care se imprastie in toate directiile pentru numai o atingere sau o privire.  Si nici macar nu e un dar scump. Ba dimpotriva. Cam cat cinci buchete simple din flori de primavera.

Si iata domnilor un dar frumos pe care puteti  sa il oferiti persoanei dragi din viata dumneavoastra de 8 Martie.
Un spectacol… de neuitat. Oricum e mult mai tarziu de aceasta data…

de |2012-03-08T09:34:30+00:008 martie 2012|Botosani Cenzurat|

Leave A Comment