Carrefour, deschis oficial la Botosani! Imagini de la deschidere:

Aseara, Botosani Shopping Center si Carrefour Botosani au fost inaugurate si in prezenta oficialitatilor locale. La eveniment, pe langa presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, primarul Catalin Flutur si subprefectul Silvana Tudorache, au participat sefi de institutii,  oameni de afaceri si reprezentantii presei.  In mod simbolic, oficialitatile locale, impreuna cu reprezentantii Carrefour, au taiat panglica de inaugurare.

Intr-o atmosfera placuta si primitoare, invitatii au avut parte si de unele momente artisitce, iar atmosfera a fost intretinuta de cunoscutul cantaret Fuego.

Proiectul de la Botoşani a fost dezvoltat de grupul BelRom, care este o companie a unor investitori privaţi din Belgia şi care a ajuns pe piaţa din România în anul 2005, primul proiect fiind la Sibiu unde compania Carrefour este principal partener. Complexul comercial de la Botoşani este cel de-al 25-lea magazin deschis în România.

de |2012-01-04T14:23:25+02:0015 noiembrie 2011|Foto & Video, Galerii FOTO, Local|

One Comment

  1. ornelia iftimie 20 noiembrie 2011 at 11:30 - Reply

    foarte frumos si incintatoare aceasta veste dar foarte trist in acelasi timp -puterea de cumparare a botosanenilor este foarte mica …………………..

Leave A Comment