FC Botoşani – Viitorul Constanţa 1-0. Vezi reacţii dupa meci! (Video)

FC Botoşani a învins ieri pe teren propriu formaţia Viitorul Constanţa cu scorul de 1-0, la pauză 0-0. Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 70 de Marius Matei, cu un şut de la aproximativ 17 metri.

La meciul de duminică, disputat pe Stadionul Municipal din Botoşani, a participat şi Gheorghe Hagi, patronul constănţenilor. După victoria cu 1-0 în faţa formaţiei Viitorul Constanţa, FC Botoşani a urcat pe locul 10 în clasamentul seriei I a ligii secunde, fiind la 9 puncte de prima poziţie, pe care o ocupa adversara de ieri Viitorul Constanţa.

Prezent în tribune pentru a-şi susţine echipa, patronul constănţenilor, Gheorghe Hagi, a smuls ropote de aplauze din partea celor aproximativ 2000 de spectatori.
Oficialii echipei FC Botosani au decis ca peluza dinspre Calea Nationala sa poarte numele fostului mare portar de la FC Botosani, Ion Bordeanu.

Cornel Sfaiter a dorit sa ofere cate un cos cu flori celor doi fii a lui „Pripon”, Alin si Valeriu Bordeanu. Portarul echipei Victoria Branesti a fost ceva mai emotionat si cu greu s-a stapanit sa nu planga atunci cand Traian Apetrei a tinut un discurs despre realizarile lui Ion Bordeanu la Botosani.

Antrenorul principal al formaţiei Viitorul Constanţa consideră că echipa sa a practicat un joc mai bun şi de aceea este nemulţumit că a plecat de la Botoşani fără niciun punct. Cu toate acestea, Cătălin Anghel este optimist că Viitorul poate promova în liga I.

Tehnicianul echipei FC Botoşani s-a arătat foarte mulţumit de modul în care elevii săi şi-au respectat sarcinile în teren. Costel Orac a recunoscut că singura şansă să învingă pe Viitorul Constanţa era o foarte bună organizare în joc deoarece echipa lui Gică Hagi are fotbalişti foarte buni.

de |2012-01-04T14:23:54+03:0014 noiembrie 2011|Foto & Video, Galerii VIDEO, Sport|

Leave A Comment